men-shoppingСпоред данни от социологически проучвания проведени на територията на страната през последната година процентът на хората, които предпочитат пазаруването на дрехи от интернет магазин рязко се е повишило. Ако допреди няколко години едва една съвсем малка част от населението се е престрашавало веднъж месечно да пазарува онлайн, то днес цифрата е в пъти по – голяма.

Все повече хора предпочитат да закупуват необходимите им стоки и продукти през интернет, тъй като този начин на пазаруване е лесен, бърз и се пести време и пари.

Ако все още не сте запознати с тази форма на пазаруване, може би ще зададете въпроса какво е толкова е лесното, пък и евтиното на пазаруването от онлайн магазин?

Ами помислете за миг, колко време ще изгубите, ако тръгнете да обикаляте по магазините в търсене на определена стока или продукт, който ви е необходим. Понякога, за да откриете точно това което ви е нужно ви трябват часове обиколки, чакане по опашки, блъскане с лакти из големите магазини и когато накрая се приберете у дома сте капнали от умора и изтощени от отрицателни емоции.

При пазаруването на мъжки дрехи от интернет магазин тази „екстра” липсва. Просто сядате пред компютъра у дома, влизате в избрания от вас магазин за онлайн търговия и прелиствате страниците. Ако откриете артикула, който ви е необходим, много бързо и лесно можете да разберете дали размера, цвета или цената на които се предлага ви удовлетворява. Ако ви върши работа, просто поставяте избрания артикул в пазарната си количка и указвате начина на плащане. Обикновено при пазаруване в български интернет men-shopping2магазин плащането се извършва чрез наложен платеж и вие получавате закупената от вас стока по куриер, който ви я доставя до дома.

Ако пък случайно не откриете това, което търсите просто преминавате към следващия онлайн магазин и всичко това без дори да сте станали от удобното кресло у дома.

Това добре, а защо да е по – евтино, може би ще попитате?

Ами защото при пазаруването от онлайн магазин вие плащате само реалната цена на стоката или продукта плюс доставката, докато в обикновените магазини в крайната цена на стоката се калкулират и разходите за наем на помещение и склад, заплати на служители и т. н., което чувствително оскъпява крайната цена на продукта.

Освен това стоките предлагани както от онлайн магазините, така и от обикновените магазини са едни и същи, тъй като доставчиците и складовете от където се доставят са едни и същи и за двата вида магазини.